Cristal

 2009.02.28. 12:12

Következő nap (feb. 17.) el akartunk menni valami étterembe, így megkértük Firatot, hogy mutasson nekünk egy jó helyet. Elvitt minket a kocsijával és megpróbálta elérni, hogy az éttermekben adjanak nekünk kedvezményt, mivel diákok vagyunk. A második helyen sikerült is elérnie ezt a dolgot (10%) és itt is maradtunk, mivel már nagyon éhesek voltunk.

Előételnek pedig kihoztak egy kenyeret vajjal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előételnek kicsit sok, de aztán rájöttünk a turpisságra. :D Ez a kenyér annyira van tele, mint az erasmusos diák gyomra a Rockerben töltött éjszaka után, vagyis tök üres az egész. :) Fölmelegítik, attól a levegő a két réteg között kitölti az egészet, vajat és néha sajtot szoktak hozzá adni. Mikor elkezd kihülni, akkor összemegy és kiszárad. Mikor kiszárad, akkor olyan mint a szezámmagos pászka.

Zsuzsi rendelt levest is, sárgaborsókrémlevest, amibe itt facsarnak citromot is. Aztán főételnek rendeltünk csirkekebapot és csirkemellet. Itt az árban benne van a köret is, azért nem kell külön fizetni, meg a zöldségek is. Rendelni úgy is lehet, hogy odaállsz az átlátszó pult elé és kiválasztod, hogy mit szeretnél, ez szerintem egy tök jó dolog, mert nem kell vakon találgatni, hogy mi mit jelent. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután megkajátunk hazamentünk. Elég nehezen bírtunk mozogni, mivel többet már nem nagyon bírtunk enni. :) Hamar le akartunk feküdni, mivel másnap kellett először órára menni, ezért lerövidítettük a napunkat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ourturkey.blog.hu/api/trackback/id/tr99971377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása