Ismerkedés Akyakában

 2009.02.04. 20:08

Ahogy leszálltunk a buszról fölhívtuk Ágit, hogy merre van, mivel nekünk fogalmunk se volt, hogy mi merre vagyunk. :D Kijött elénk és elmentünk az albijába, ahol találkoztunk még két cseh és egy török csajjal és egy török sráccal, nagyon kedvesek voltak ők is. Elmondta, hogy mi merre hány méter, hol van a tenger, hol lehet diákkedvezménnyel sört inni:), hol lehet olcsón kajálni és hogy oda is tudunk költözni, ahol most ők vannak. Megkínáltak ők is teával minket és úgy döntöttünk, hogy elmegyünk sörözni. :)

Szép nagy körben mentünk le a kocsma felé, van itt egy nagy park a tenger mellett és annak mentén sétáltunk, míg le nem értünk a tengerpartra. Homokos tengerpart, pálmafák, jó kis helyek és már most ha süt a nap, akko 20 fok van. Mi kell még. :P Elindultunk a "belvárosba", mindehol kis apartmanok, albérletek vannak, majd' minden kertben nő a citrom és narancsfa, amik épp most teremnek. :)

Betértünk a kocsmába, egy nagyon kedves pár csinálja a helyet (mint kiderült előző héten házasodtak össze). Összetoltuk az asztalokat, leültünk és rendeltünk. Itt ha beülsz valahova raknak ki ingyen nassolnivalót, amit utántöltenek, ez egy nagyon jó dolog. :) Miután kihozták a söröket és pár narancslevet meg nekem egy rakit (olyan mint az ouzo, vízzel szokták higítani, amitől opálos lesz a színe) elkezdtünk ismerkedni. :) Mindenki a helyen nagyon barátságos volt, nemcsak a csaposok, de a vendégek és mindenki beszélt angolul, kivéve Angel-t és Darko-t a kocsmakutyákat. :) Sok emberrel beszélgettünk, kiderült, hogy a kocsma környékén sok brit ember lakik, akik itt élnek. :D Bengi (a török lány) megtanított arra is, hogy hogyan játszák az ostáblát, nagyon jó játék és szerencse is kell hozzá, tehát rossz akkor már eleve nem lehet. :) Ittunk, nassolgattunk, cigiztünk (rájöttünk, hogy nem itt fogunk leszokni, mert annyiba kerül itt, mint náluk 4-5 éve:D), beszélgettünk és öröltünk egymásnak, de másnap 10-re jöttek értünk az egyedi életérzést biztosító guesthouse-ba, mert be kellett menni az egyetemre, szóval haza kellett indulni Muglába. A lányok haza is mentek az utolsó busszal, de engem rábeszél Memet (a török srác), hogy maradjak. :D A lányokkal nem találkoztam másnap délutánig. Mi még hajnalig maradtunk és nagyon jól éreztük magunkat. :D Ági megengedte, hogy az ő ágyában aludjak este, ő pedig Bengivel aludt. Megbeszéltem Memettel, hogy reggel megyünk a 10-es busszal, de mikor fölkeltett azt mondta, hogy 1 perc múlva megy a busz :D, ezért már nem tudtam elérni (amúgy ezért jó, hogy bárhol le tudod inteni a buszt, mert nem kell a megállóig elmászni:)), szóval az új barátokkal csak délután kettő körül tudtunk bemenni Muglába.

A bejegyzés trackback címe:

https://ourturkey.blog.hu/api/trackback/id/tr35923043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása